12 iul. 2009

Dan Voiculescu: Voi discuta cu Asociaţia plătitorilor de taxe posibilitatea unei greve fiscale ca urmare a impozitului forfetar

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat că introducerea impozitului forfetar demonstrează lipsa de profesionalism a Guvernului şi neînţelegerea măsurilor necesare pentru combaterea efectelor crizei economice. Dan Voiculescu a declarat că va discuta cu Asociaţia plătitorilor de taxe posibilitatea unei greve fiscale pentru a atrage atenţia asupra greşelii pe care o face Guvernul aplicând impozitul forfetar.

“În timpul crizei, când scad profiturile agenților economici, Guvernul creşte taxele adâncind astfel recesiunea. Împovărarea IMM-urilor cu noi impozite în acest moment de criză va duce la blocarea sectorului privat şi la creşterea numărului de şomeri. Pe parcursul lui 2009 şi mai mult ca sigur şi 2010 ar fi trebuit să se acţioneze pentru reducerea fiscalităţii, pentru a energiza sectorul IMM-urilor. O grevă fiscală poate atrage atenţia Guvernului că se afla într-o gravă eroare şi poate fi o formă eficientă de protest a întreprinzătorilor faţă de politica fiscală incorectă”, a declarat Dan Voiculescu.

Biroul de presă

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor