12 iul. 2009

PC organizeaza Mitingul pentru Normalitate


Acţiunea va avea loc vineri 27 martie 2009, orele 11, în faţa Ministerului Justiţei. La eveniment vor participa liderii şi parlamentarii Partidului Conservator şi o serie de ONG-uri care susţin poziţia noastră.

Consrvatorii vor protesta impotriva noului Cod Penal si Cod Civil care dezincrimineaza INCESTUL,PROSTITUŢIA siOFENSA ADUSA UNOR INSEMNE.

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu atrage atentia asupra numeroaselor erori pe care le au proiectele de Coduri si subliniaza ca este nevoie de un calendar mai amplu al dezbaterilor din Parlament, dupa data de 15 mai, astfel incat proiectele sa poata fi discutate temeinic.

„Din cauza ca Traian Basescu a ordonat un termen de adoptare a codurilor avem acum o dezbatere heirupista, pe repede inainte, in care elemente importante din proiectele de Coduri risca sa fie scapate din vedere. Trebuie stabilit un calendar realist al dezbaterilor parlamentare, care sa nu fie limitat, absurd si rigid pe 15 mai. Voi aduce si in discutiile din Alianta propunerea ca PSD+PC sa se pronunte clar pentru un calendar mai amplu de dezbatere parlamentara, astfel incat sa poata fi dezbatute real proiectele de Coduri”.

“Codul Penal si de Procedura Penala, Codul Civil si de Procedura Civila reprezinta fundamentul actului de justitie si este intelept sa nu ne jucam cu aceste lucruri doar pentru ca asa vrea cineva. De la aducerea proiectelor in dezbatere am constatat ca sunt numeroase probleme, fie ca este vorba de dezincriminarea unor infractiuni periculoase sau de fixarea eronata a unor termene de prescriptie sau de sanctionarea abuziva a presei. Pentru asta este nevoie de o dezbatere riguroasa, maniera asta heirupista in care se discuta proiectele este profund gresita”, a conchis presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor