14 nov. 2008

Stire electorala - 14.11.2008

Deputatul Ioan Tundrea candidatul Aliantei PSD+ PC in Colegiul 4 Oravita Anina Bozovici parlamentarul desemnat de Pro Democratia ca avand cea mai buna activitate dintre toti parlamentarii caraseni , transmite mass media urmatoarele;
Astazi in jurul orei 15 in timp ce se afla in dreptul casei sale aflate in constructie ,din Gradinari , candidatul PSD+PC deputatul Ioan Tundrea l- a surprins pe conducatorul masinii cu numarul B71 DHW lipind afise portocalii cu candidatul PDL Vali Rusu pe casa sa.
Conducatorul masinii B71 DHW a fost surprins in flagrant de prezenta candidatul PSD+PC Ioan Tundrea care i-a solicitat sa paraseasca domeniul privat al casei sale, acesta a afirmat ca a fost trimis de candidatul PDL sa lipesca afise cu acesta, la plecare conducatorul auto avand tupeul sa –l pozeze pe deputatul Ioan Tundrea cum rupea afisele PDL de pe propria casa.
Avand in vedere ca PDL a lipit permanent afise portocalii de la inceputul campaniei electorale pe casa candidatului PSD+PC deputatul Ioan Tundrea ,astazi in timpul emisiunii de la Radio Resita candidatul PSD+PC , Ioan Tundrea l-a sfatuit amical pe Vali Rusu sa inceteze cu lipitul de afise pe casa sa din Gradinari .
Candidatului PSD+PC deputatul Ioan Tundrea a depus o plangere la Politie urmand sa-l actioneze in judecata pe conducatorul masinii B71 DHW.

Biroul de presa al PSD +PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor