9 oct. 2008

Comunicat de presa - 09 octombrie 2008

Deputatul Ioan Tundrea , in calitate de membru al Comisiei de Administratie publica,Amenajarea teritoriului si echilibru ecologic solicita Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Caraş-Severin sa prezinte un raport de activitate referitor la aplicarea:

Măsurii 112 - „Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenţă” in care sa raspunda la urmatoarele intrebari:
v Cate persoane din Caras Severin beneficiaza de această măsură care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2007, o dată cu integrarea României în UE?
v Cate persoane din Caras Severin beneficiaza de această măsură care îşi propune să crească numărul de tineri agricultori care încep pentru prima oară o activitate agricolă ca şefi de exploataţii şi să încurajeze tinerii fermieri să realizeze investiţii?
v Cate persoane din Caras Severin beneficiaza de alocare financiara pana astazi ,( perioada 2008-2013 este de 337.221.484 de euro) din care pentru 2008 este alocată suma de 84.305.371 de euro (fonduri publice – buget de stat plus UE)?


Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor