5 oct. 2008

Comunicat de presa - 05 octombrie 2008

Deputatul PC Ioan Tundrea , in calitate de vicepresedinte PC responsabil cu departamentul de seniori a avut astazi intalnire la Resita cu liderii departamentelor de pensionari din judet .
Liderii departamentelor de pensionari care sunt majoritatea fosti muncitori din industria carasana, i-au solicitat deputatului PC Ioan Tundrea aceasta intalnire urgenta ca reactie la declaratiile liderilor PDL care solicita anularea punctului de pensie pentru salariaţii care au lucrat şi lucrează încă în grupele 1 şi 2 de muncă in aceasta situatie fiind peste 1 milion 700 de mii de pensionari.
Deputatul PC Ioan Tundrea a dat asigurari liderilor pensionarilor ca PDL nu va avea succes in acest demers asa cum nu au avut nici in urma cu 1 an cand impreuna cu Traian Basescu s-au opus majorarii pensiilor.
Liderii departamentelor de pensionari din judetul Caras Severin au dialogat de asemenea despre reusita PSD PC de devansare a majorarii pensilor de la 1 octombrie.



Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor