16 oct. 2008

Comunicat de presa - 16 octombrie 2008

Deputatul PC Ioan Tundrea , in calitate de vicepresedinte PC responsabil cu departamentul de seniori a participat astazi alaturi de colegii sai din Partidul Conservator şi Asociaţia Proprietarilor pe Legea 112 la o acţiune de pichetare la Palatul Cotroceni unde au depus la Administraţia Prezidenţială un memoriu prin care îi solicită preşedintelui Băsescu să promulge cât mai repede modificările la Legea 10/2001.
Deputatul PC Ioan Tundrea a participat in ultimii 4 ani de cand este parlamentar , la mai multe actiuni de pichetare la Cotroceni pentru a-l determina pe Traian Basescu si PDL care s-au opus sistematic in acesti ani sa amelioreze traiul romanilor .
Astfel doar in urma actiunilor de pichetare timp de 2 luni a conservatorilor si social democratilor de acum 2 ani , Basescu care i-au mintit pe romani ca vor trai bine , a semnat in cele din urma legea de majorare a pensiilor .

Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor