14 aug. 2009

Telegondola salvatoare

D.l Ioan Tundrea , propune administratiei judetene , ca acestea sa adreseze o solicitare urgenta ,catre Ministerul Turismului pentru montarea unor telegondele intre Resita si Muntele Semenic , din urmatoarele considerente;

1.Recent a fost anulat contractul telegondolelor din judetul Hunedoara de catre d.l Ritzi si ar fi oportun sa beneficiem gratuit in calitate de vecini de judet si prieteni de partid , de studiile de fezabilitate pe care acestia le au intocmit( cateva milioane de euro).

2.Prietenii nostrii timisoreni si toti iubitorii de munte nu si ar mai distruge masinile si irosii timpul sa ajunga la Garana si Valiug si ar inceta sa ne mai critice ca avem drumuri proaste.

3.S ar reinvia traditia inovatoare a Resitei ,s ar produce o explozie turistica in judet si ne am fali si noi cu „ cata investitie „ daca aeroport ,port sosele,autostrazi si altele n au fost sa fie.

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor