12 iul. 2009

Scrisoare deschisă adresată preşedintelui României, Traian Băsescu

Scrisoare deschisă adresată preşedintelui României, Traian Băsescu

Domnule preşedinte,

Vă atrag atenţia că lipsa dvs. de reacţie în cazul ministrului Monica Iacob Ridzi vă transformă în complice la deturnarea banului public.

Deveniţi astfel, patronul unei găşti politice, al cărei scop este să facă bani pentru campania dvs. electorală sau pentru momentul când nu va mai fi la Putere.

Tergiversarea suspendării unui ministru investigat pentru risipa banului public dă măsura ipocriziei declaraţiilor dvs. despre solidaritate, despre austeritate, despre traversarea crizei economice.

Vedem astfel că solidaritatea pe care o cereţi nu se referă la sutele de mii de şomeri, ci la solidaritatea partidului pe care îl conduceţi cu miniştrii cercetaţi pentru deturnarea fondurilor publice.

Vedem că îngrijorarea dvs. faţă de bugetul tot mai sărac, nu se referă la plata pensiilor şi a salariilor, ci la asistaţii cu bani publici de la ministerele Turismului sau Sportului.

Ne-am convins că preocuparea privind traversarea crizei nu vizeaza firmele care se închid din cauza impozitului forfetar, ci dezvoltatorii imobiliari beneficiari ai programului „Prima casă”.

Domnule preşedinte,

Muţenia dvs. faţă de cheltuielile nesimţite ale ministrului Ridzi arată că aveţi o singură unitate de măsură a miniştrilor din PDL: aportul la teşchereaua partidului.

Vă solicit să dispuneţi, în cel mai scurt timp, suspendarea ministrului Tineretului şi Sportului pentru deturnarea fondurilor publice.

Cum despre datorie morală nu mai poate fi vorba, rămâne doar obligaţia instituţională a preşedintelui de a proceda la fel în situaţii similare. În acelaşi fel, faţă de miniştrii din acest Guvern, precum faţă de miniştrii din Guvernul trecut.

Încercaţi deci să mimaţi că vă faceţi datoria de preşedinte. În definitiv, este lucrul la care vă pricepeţi cel mai bine.

Preşedinte fondator al Partidului Conservator,

Dan Voiculescu

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor