1 aug. 2008

Comunicat de presa - 01 august 2008

Filiala PC Caras Severin prin Presedintele Ioan Tundrea si Conducerea Departamentul de Pensionari reprezentata de domnii jr. Matuscka Augustin si col.Ion Neagu in urma sugetiei miilor de pensionari din judet isi exprima totala solidaritate cu solicitarea Federatiei Nationale a Pensionarilor din Romania de majorare a pensiilor incepand cu data de 1 septembrie 2008.

Conducerea Departamentului de Pensionari PC ,a inaintat domnului deputat Ioan Tundrea, propus de Conducerea Partidului Consevator sa reprezinte interesele seniorilor in Consiliul National al acestora, solicitarea expresa ca pensiile sa fie majorate incepand cu 1 septembrie 2008 aceasta necesitate urmand sa fie cuprinsa in Pactul National privind asigurarea unui trai decent pensionarilor si persoanelor varsnice.

In aceasta saptamana deputatul conservator Ioan Tundrea membru in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a avut o serie de intalniri cu reprezentanti ai Consiliului National al Persoanelor Varstnice,carora le-a propus sa sustina propunerea de rezolutie care va fi discutata in sesiunea din septembrie a Consiliului Europei referitoare la valorizarea muncii seniorilor si crearea unei longevitati pozitive a acestora.


Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor