28 iul. 2008

Comunicat de presa - 28 iulie 2008

Comunicat de presa

28 iulie 2008


Filiala PC Caras Severin continua actiunea demarata in mai 2008 ,de strangere de ajutoare pentru sinistratii din tara ,la sediul PC din Resita.

In urma acelei actiuni,in cortul montat in centrul civic resitenii au contribuit substantial cu alimente ,haine si materiale de constructii pentru sinistratii din Moldova,motiv pentru care Filiala PC Caras Severin le multumeste din nou.

Conservatorii sunt solidari cu suferintele romanilor loviti de furia apelor de multi ani ,actiunile pe care le-au intreprins in toata tara venind in sprijinul acestora intotdeauna cu promptitudine.

Conservatorii caraseni au fost primii si la inundatiile din 2005,cand in urma interpelarii Primului Ministru de catre deputatul Ioan Tundrea au fost alocate sume substantiale banatenilor sinistrati.

Conservatorii considera ca Guvernul si Consiliile Judetene au obligatia sa intreprinda actiuni de preventie a acestor catastrofe si mai putin sa -si mediatizeze prezentele costisitoare cu elicoptere si gipuri platite tot din banii romanilor ,bani care ar putea fi destinati prevenirii acestor dezastre.

Deputatul PC Ioan Tundrea, in anul 2005 ca urmare a inundatiilor din Caras Severin , a transmis autoritatilor locale din tara dar si judet ,solicitarea de a intocmi pentru fiecare localitate in parte, planuri tehnice si financiare pentru diminuarea efectelor produse de inundatii asupra locuintelor si localnicilor dar demersul sau nu a fost demarat nici pana astazi.

Pentru a responsabiliza autoritatile locale si Guvernul ,deputatul PC Ioan Tundrea impreuna cu colegii sai conservatori vor depune la inceputul sesiunii parlamentare un proiect de lege prin care vor obliga autoritatile locale sa intocmeasca planuri tehnice si financiare pentru fiecare localitate si in care sa fie prevazute masurile de preventie care sa protejeze romanii si gospodariile lor ,in cazul producerii dezastrelor.


Biroul de presa al PC Caras Severin


Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor