16 iul. 2009

Comunicat de presa


Organizaţia Tinerilor Conservatori către Băsescu: AMR 139

OTC i-a transmis astăzi preşedintelui că mai are de stat doar 139 de zile la Cotroceni şi i-au oferit recomandări pentru petrecerea timpului între 2009 şi 2014.
Tinerii conservatori i-au oferit acestuia în mod simbolic 60 de perechi de papuci şi recomandări amicale dintre cele mai diverse: să viziteze Republica Moldova, să caute flota României, să meargă la schi sau să se înscrie într-un club de pensionari.
Liderul interimar al OTC, Andrei Stoian, a declarat că una dintre cele mai importante recomandări este aceea de a-şi cere scuze faţă de jurnaliştii pe care i-a jignit în acest mandat.
“Din toamna acestui an, odată cu plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni, tinerii conservatori îi recomandă câteva activităţi mai plăcute, precum sportul, vizita la Cotroceni cu ocazia zilei porţilor deschise, sau să caute flota României”, a declarat Stoian. Acesta a mai precizat că OTC intenţionează să organizeze şi alte acţiuni de acest gen atât în vara cât şi în toamna acestui an.
Aproximativ 60 de reprezentanţi ai Organizaţiei Tinerilor Conservatori au protestat astăzi în faţa Palatului Cotroceni, aratându-se nemulţumiţi de activitatea lui Traian Băsescu pe întreaga perioadă a mandatului. Pe o pancartă tinerii conservatori au inserat mesajul AMR 139, făcând aluzie la perioada pe care o mai are Băsescu de petrecut la Cotroceni în funcţia de preşedinte.

Organizaţia Tinerilor Conservatori
Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor