8 nov. 2008

Stire electorala - 08.11.2008

Deputatul Ioan Tundrea candidatul Aliantei PSD +PC in Colegiul 4 Oravita Anina Bozovici ureaza tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril , La multi ani!
Deputatul Ioan Tundrea candidatul Aliantei PSD+ PC in Colegiul 4 Oravita Anina Bozovici a depus alaturi de colegii conservatori si social democrati iniţiativa legislativă care prevede scutirea de la plata penalităţilor a restanţierilor la întreţinere .
Deputatul Ioan Tundrea candidatul Aliantei PSD+ PC in Colegiul 4 Oravita Anina Bozovici a depus alaturi de colegii conservatori si social democrati aceasta iniţiativa legislativa care prevede ca persoanele care îşi vor plăti datoriile la întreţinere, cu titlu de bază, în termen de 6 luni de zile de la publicarea Legii vor beneficia de ştergerea penalităţilor.
Deputatul Ioan Tundrea candidatul Aliantei PSD +PC in Colegiul 4 Oravita Anina Bozovici afirma ca a depus aceasta initiativa legislativa in urma solicitarilor a zeci de mii de caraseni care au ajuns in aceasta situatie dramatica datorita traiului tot mai prost din acest judet.
Deputatul Ioan Tundrea candidatul Aliantei PSD +PC in Colegiul 4 Oravita Anina Bozovici mai afirma ca legea noastră rezolvă problema celor care au datorii la întreţinere, dar rezolvă si problema celor care îşi plătesc datoria la întreţinere, oferă furnizorului posibilitatea să obţină foarte multe lichidităţi într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Biroul de presa al PSD +PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor