26 oct. 2008

Comunicat de presa - 26 octombrie 2008

La multi ani! Tuturor celor care poarta numele SF.Dumitru.


Deputatul PC Ioan Tundrea , in calitate de vicepresedinte PC responsabil cu departamentul de seniori constata ca Presedintele tarii promulga legile initiate de Alianta PSD+PC doar in urma presiunii pe care liderii celor 2 partide le exercita asupra acestuia.
Asa s-a intamplat cu promulgarea tuturor legilor initiate de Alianta PSD+PC,reamintind de majorarea punctului de pensie,de majorarea salariilor profesorilor si recent de sporurile aferente grupelor 1 si 2 de munca.
In urma cu cateva luni liderii departamentelor de pensionari care sunt majoritatea fosti muncitori din industria carasana, i-au solicitat deputatului PC Ioan Tundrea o intalnire urgenta ca reactie la declaratiile liderilor PDL care solicitau anularea punctului de pensie pentru salariaţii care au lucrat şi lucrează încă în grupele 1 şi 2 de muncă .
Deputatul PC Ioan Tundrea a dat atunci asigurari liderilor pensionarilor ca Presedintele si PDL vor esua in acest demers asa cum au esuat in urma cu 1 an cand s-au opus majorarii pensiilor ,promulgarea legii care majoreaza sporurile pentru pensionarii care au lucrat in grupele 1 si 2 de munca confirma ca demersurile Aliantei PSD+PC au avut succes in aceasta situatie fiind peste 1 milion 700 de mii de pensionari.



Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor