24 sept. 2008

Comunicat de presa - 24 septembrie 2008


Deputatul PC Ioan Tundrea impreuna cu colegii sai conservatori si social democrati si cu numerosi lideri ai federatiilor de pensionari isi exprima indignarea fata de atitudinea presedintelui Basescu care se opune din nou majorarii pensiilor asa cum procedeaza de 4 ani .
Preşedintele fondator al Partidului Conservator Dan Voiculescu, a declarat astazi referitor la discursul lui Traian Băsescu din Parlament că „şeful statului a mai arătat o dată în plus, foarte clar, că se împotriveşte creşterii pensiilor. Şeful statului a reluat astăzi în Parlament opinia pe care şi-a manifestat-o şi anul trecut şi anume că ameliorarea veniturilor pensionarilor nu este necesară. Motivarea acestei opinii depinde mai degrabă de inspiraţia consilierilor economici ai preşedintelui, pentru că anul trecut Traian Băsescu îşi motiva opoziţia faţă de creşterea pensiilor, spunând că nu o să fie bani pentru această creştere, acum spune că din cauza pensiilor se încălzeşte economia”.
„Traian Băsescu rămâne consecvent cu opoziţia sa faţă de ameliorarea veniturilor pensionarilor, din simplul calcul de a lovi în toate partidele care, spre deosebire de PDL, au înţeles de ce este necesar să fie mărite veniturilor pensionarilor. Traian Băsescu îşi încalcă consecvent promisiunea principală din campania din 2004, aceea de a-i ajuta pe pensionari să trăiască mai bine” a declarat deputatul conservator Ioan Tundrea .


Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor