22 iul. 2008

Comunicat de presa - 22 iulie 2008

Comunicat de presa

22 iulie 2008


Astazi a avut loc conferinta de presa comuna a Filialelor din Caras Severin ale PSD si PC avand ca principal punct pe ordinea de zi ,informarea mass media despre semnarea acordulului de colaborare intre cele 2 filialele acestia desemnandu-si si conducerilor celor 2 filiale care vor decide modalitatile cele mai eficiente pentru a obtine scorul maxim la alegerile,arlamentare,europarlamentare si prezidentiale.
Filialele PSD si PC Caras Severin au responsabilitatea de a scoate Caras Severinul din saracia in care l-a adus Alianta PDL PNL,devenit unul din cele mai sarace judete din tara,in care infrastructura ,turismul,nivelul de trai ,investitiile sunt la pamant.

PC Caras Severn aduce dinamismul in alianta PSD+PC prin deputatul Ioan Tundrea desemnat conform clasamentului intocmit de Institutul de Politici Publice ,cel mai activ parlamentar din Caras Severin ,PDL-ul judetean situandu-se la polul opus avand cei mai inactivi parlamentari.

Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor