9 iul. 2008

Comunicat de presa - 09 iulie 2008


Comunicat de presa

9 iulie 2008

Deputatul conservator Ioan Tundrea ,vicepresedinte al PC,membru al Biroului Politic transmite mass media date despre intalnirea de lucru de la Timisoara la care a participat astazi .

La Timisoara a avut loc astazi intalnirea Birourilor Executive ale PC din zona Banat ,conform Hotararii Biroul Executiv Central al Partidului Conservator nr. 63 din 27 iunie 2008 care l-a desmnat pe d.l Ioan Tundrea coordonator organizatoric pe regiunie Banat: Timiş, Caraş Severin, Arad, Hunedoara

Intalnirea de lucru s-a desfasurat la Sediul PC Timisoara si a avut drept scop identificarea problemelor comune organizatiilor PC Din regiunea 5Vest si sintetizarea celor mai eficiente solutii pentru maximizarea scorului electoral la alegerile parlamentare.

La intalnirea de lucru a participat alaturi de D.na Maria Grappini ,presedinta Filialei PC Timis, presedinti si vicepresedinti din Birourile Executive ale Filialelor PC din Banat ,care au intocmit un plan de masuri pentru eficientizarea activitatii conservatorilor din zona Banat si care va fi trimis Secretarului General,D.l Ioan Codrut Seres pentru a fi prezentat la Consiliul National al PSD+PC care va avea loc in data de 11 iulie la Bucuresti.


Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor