2 mai 2008

Initiativa

Ştire: Ioan Ţundrea sare în ajutorul pensionarilor

Politic Deputatul PC, Ioan Ţundrea, iniţiatorul proiectului privind acordarea de bonuri valorice pentru sănătate pensionarilor, este optimist în ceea ce priveşte un vot favorabil din partea Senatului pe aceast proiect.

“Sperăm ca Senatul să voteze pozitiv propunerea noastră. Iniţiativa PC are ca scop ajutorarea pensionarilor prin acordarea de bonuri valorice pentru sănătate în valoare de 50 RON. Aceste bonuri ar urma să se distribuie lunar în acelaşi timp cu pensia”, a declarat deputatul Ioan Ţundrea, unul din iniţiatorii proiectului.

Ţundrea a avut întâlniri la sfârşitul acestei săptămâni cu mai mulţi lideri ai organizaţiilor de pensionari care i-au propus ca în cazul în care Senatul nu va susţine propunerea legislativă a PC, să iniţieze mitinguri de protest similare cu cele din vara anului 2007, când preşedintele Băsescu a refuzat să promulge Legea pensiilor.

Bonurile ar urma să fie emise de Ministerul Muncii şi ar fi valabile un an. Suma necesară pentru bonuri se asigură, conform propunerii conservatoare, din fondul trezoreriei statutului, din sumele acumulate din procesul de privatizare.

Inţiativa conservatorilor urmează a fi votată luni în Senat.

Duminică, 17 Februarie 2008

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor