18 mai 2008

Comunicat de presa - 19. 05.2008


      Filiala PC Resita a primit sambata 17 mai aprobarea pentru solicitarea adresata Primariei Resita ,ca in perioada 10-25 mai ac sa permita , amplasarea unui cort pentru colectarea de ajutoare destinate locuitorilor din Moldova ,afectati de recentele inundatii.

      Conservatorii adreseaza un apel calduros resitenilor de a sprijinii sutele de locuitori din Moldova care au ramas dupa o viata de munca fara locuinte,amintindu-ne ca in urma cu 2 ani ,multi romani s-au solidarizat cu carasenii carora apele le-au luat casele.

      Si in 2005 ,conservatorii au fost primii care prin reprezentantul lor in Parlament au solicitat Guvernului sa acorde sprijin locuitorilor din Caras Severin.

      De asemenea informam carasenii ca in anul 2000 ,atunci cand locuitorii din Glimboca au ramas izolati din cauza apelor,in ajutor le-au sarit conservatorii prin intermediul Fundatiei Dan Voiculescu care au construit podul luat de ape din Glimboca.

      Conservatorii si fundatia Dan Voiculescu se implica in mii de asfel de actiuni umanitare ,pentru biserici,dar aplica principiul crestinesc pe care si l-au impus de a nu se lauda cu actiunile de suflet ,asa cum au procedat si la Glimboca.

      Actiunea conservatorilor se deruleaza in perioada 18-25 mai , in central civic al Resitei sub deviza “Daca dai din putinul tau altuia esti un om implinit”

      Conservatorii multumesc resitenilor pentru simtul civic de care dau dovada ,implicandu-se in aceasta actiune umanitara care va sprijini cu putinul nostru dar dat din suflet ,pe cei loviti de ape.

      Biroul de presa al PC Caras Severin

Sa stii ce vrei, sa vrei ce poti si sa poti ce trebuie

In viata exista doua mari reusite: una este sa obtii exact ceea ce ai vrut, alta … sa obtii chiar mai mult decat atat .Eu ma las calauzit de motto-ul lui Albert Einstein care spune :
Incearca nu sa devii un om de succes, ci mai degraba un om de valoare”

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor

Raport privind analiza activităţii parlamentarilor